Dag 8.

Imorse vaknade jag av en kelpiepuss halv åtta. Helt okej, duktig valp. Vaknade halv tre inatt & passade på att gå ut med henne då också istället för 4 som tänkt. Inga olyckor inne idag (än så länge…) peppar, peppar! Inatt tänkte jag sova i sängen igen. Får väl se om jag klarar mig utan sänkamrat eller inte… 😉

På förmiddagen idag åkte vi till Boel, Richard & alla djuren. Juno skötte sig fint. Tyckte hon kändes lite mer uppmärksam under promenaden även fast hon verkar känna sig ganska trygg med sin ”andra” flock & sprang upp på trappen istället för att bry sig om mig som gömde mig bakom sopptunnan.  Inne var hon lite mer rastlös men kom till ro tillslut. Juno skall ju vara hos Boel & Richard på dagarna när jag går i skolan. Första gången blir på torsdag. Känns skönt att hon trivs och verkar känna sig trygg där. 

Ikväll har Juno tokrejsat inomhus. Hon blir som en uppskruvad duracellkanin emellanåt om kvällarna. Kvällsryck & övertrött valp kan det tänkas bero på. Mitt i rejset gick vi på promenad men inte blev tokhunden lugnare av det 😉 Tillslut kom hon till ro efter en halvtimmes bentugg. Ikväll efter att Juno hade sovit & var lugn & mätt (?) tränade vi lite hantering i mitt knä, det gick bra och hon fick torrfoder efter att jag tagit lite i hennes tass. Vi har också börjat tränat lite på sitt efter att jag insett att det kan vara sjukt praktiskt att kunna lämna sin hund lite & då är ju sitt en bra början.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s