dag 3.

Gårdagen spenderades mestadels hos Boel och sen var Juno slut som artist efter att ha sprungit som en tok i skogen. Där kände hon sig trygg. Natten blev en pärs med en missnöjd Juno bakom kompostgaller och en trött matte. Inte många timmars sömn… Idag har jag blåst upp luftmadrassen. Nu tar vi bort kompostgallren ett tag och gör ett nytt försök senare.

Idag har vi varit vid Sisjön. Gick en sväng rakt ut i skogen där det var lite mindre kuperat, även idag rejsade Juno som tusan men fick minnsan börja ha lite koll på mig också efter ett par tappra rymningsförsök från min sida 😉 Hon somnade i bilen hem. Annars har Juno mest sovit idag, säkert beroende på den dåliga nattsömnen… Hoppas hon sover inatt ändå. I eftermiddag var jag tvungen att gå till brevlådan så Juno fick följa med på lite äventyr och se bilar, spårvagnar, bussar och cyklar. Hon är lite avvaktande men nyfiken och kunde leka fint på gräsmattan intill bilvägen.

Ikväll har den trötta valpen fortsatt sova förutom när hon vaknade från sin slummer och drog igång med bus & rejs. Nu har hon slocknat igen. Min granne Jenny var här en liten sväng och hälsade på. Juno var avvaktande till en början och tyckte det var lite konstigt. Det gick bra att kampa och äta korv från Jenny iallafall.

20131023-234108.jpg

1 tanke på “dag 3.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s