Sommar i Frillesås

Nu ska jag börja blogga ordentligt. Så är det bara. Jag och Klara har lämnat Skövde och flyttat hem till mitt gamla flickrum på Lärkbacken.  Jag har tagit sjuksköterskeexamen och fil. kand. med inriktning vårdvetenskap och  kan numera titulera mig Legitimerad sjuksköterska. Har ett sommarvik till sista augusti men vad som händer till hösten är ovisst. Det känns spännande och läskigt på samma gång. Hoppas på jobb och lägenhet  i Göteborg.

Nu när jag har dragit mitt strå till stacken tycker jag det börjar bli hög tid för Klara att skaffa sig en titel. Trots att vi inte tränat särskilt ofta inbillar jag mig att träningen går sakta sakta framåt. Det känns som hon iallafall börjar bilda sig en uppfattning om höger och vänster till apportering med dirrigering. Rutan är den ständiga akilleshälen. Samt tävlingsträning och uthållighet i allmänhet. Hör gärna av er om någon är intresserad av en träningsstund tillsammans. Träningskompisar är bäst. Var i Skövde i helgen, packade, flyttstädade och semestrade samt tränade med Boel och Cecilia (under självaste VM-finalen – pappas kommentar: du är inte klok!!). Klara var pepp trots sommarregn och skötte sig bra.

Idag har jag jobbat, hämtat paket (efterlängtade pocketböcker: Kadefors, Skäringer och Kallentoft), ätit middag och sedan svimmade jag alldeles utmattad framför datorn i två timmar. Slösurfade, svettades i värmen och njöt av att göra ingenting efter en fulltuppdag på jobbet med 10.000 saker att göra, helst samtidigt. Efter välbehövlig dusch har vi burit upp min (TUNGA) säng för trappan efter nedmontering av trapphuset. Alla grejer ligger i en salig röra men det blir nog väl, en annan dag. Nu ska jag äta smörgås och därefter krypa ner med Kadefors.

1 tanke på “Sommar i Frillesås

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s