Veckan har präglats av grupparbete 9-17. Det är inte lätt när tio personer ska komma överens… Men bra träning, absolut! Gårdagen var lycklig & arbetet är numera färdigt. Fab. Långhelg alltså. Försökte träna lite med Klara i mörkret igår (hua vad fort det blir svart) men det gick sådär. Lusens fokus var inte riktigt hos mig utan snarare i de mörka buskarna.

Ikväll vankas det kräftskiva i min lilla lya. 16 personer är inbjudna och tanken är långbord, spännande att se om alla får plats!  Har mao investerat mina sista CSN-slantar i 500 g havskfräftor & det ska bli sååå gott. Ha en trevlig helg!

2 tankar på “

  1. Tack för att du berättade om er inkallning! Får ta tag i den där ordentligt till våren när jag fått hem henne på riktigt, måtte hon bara va på tjocken nu alltså!

    Nej någon valp ska inte flytta hem till oss. Just nu känns det som det räcker med två hundar och jag vill ha kommit betydligt längre med Keya innan det blir dags för ännu en hund. (Och svårt att ha valp och jobb med, men nog kommer jag va himla sugen när jag sitter där och klappar de små… 😉 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s