280!

Woho! Nyss hemkomna från Skara och dagens lydnadstävling. Pudelus var så himla duktig och fixade både rutan och inkallningen (som dessutom var snygg) som vi haft massa trubbel med. Attityden var helt okej, vi slog schäfern, och slutade på 280 poäng!!! Eliten here we come!

Platsen och kvarsittandet var inga problem, även fast minuterna gick väldigt långsamt… ;). Betyg: 10, 10.

Fria följet är jag helt okej nöjd med. Hon var med fint hela tiden men hade ingen riktig superattityd och tappade lite i vändningar och halter (ss)  men höll positionen superfint i övrigt i båda långsam & snabb marsch. Ganska snällt betyg. Betyg: 9, SS.

Sättande. Duktig luuuus! Betyg: 10.

Inkallning med ställande och läggande. Nööjd matte! Bra ställande, läggandet kan bli bättre men var ändå helt okej. Yey! Pudelusen stannade i inkallningen liksom :D. Kan hända att jag gjorde DK med kroppen på läggandet.  Betyg: 9, dk läggande.

Sändande med läggande och inkall. Hehe, hatmomentet… Men, hon hittade den på första försöket! Sprang lite snett men hamnade precis innanför hörnet vid ena konen. BETYG!!! Dock sprang hon förbi mig på inkallningen, fick ropa igen och då kom hon fint. Betyg: 7.

Apportering och hopp. Fick ge ett extrakommando men sen skötte hon sig snyggt. Var jättenervös över att jag skulle kasta apportbocken snett men det gick bra. Betyg: 8, DK.

Metallapport. Fin fart ut, lite mesigt gripande med tapp. Hämtade upp den och kom in fint i galopp. Betyg: 9.

Vittringsprov. Sökte fint, hittade och tog rätt men höll för mesig och tappade pinnen innan ingången. Plockade dock upp den direkt och gjorde en fin ingång. Betyg: 8, släpper föremål.

Fjärrdirigering. Så duktig lus! Gjorde alla byten supersnyggt på första kommandot. Ngt långsamt läggande möjligtvis. Betyg: 9.

Totalt 280 poäng, 1:a placering och första pris!

DSC_0016

DSC_0018

DSC_0021

DSC_0022

DSC_0028

DSC_0030

DSC_0046

DSC_0057

6 tankar på “280!

  1. Oh shit vad bra ni är! Heja heja! Eliten nästa, vad roligt!!
    (Hur har du lärt in inkallningen? Jag gruuvar mig för den, har bara ”fuskat in den” så vi skulle iaf få poäng på den i 2an men nu känns det som vi måste ta tag i det där på riktigt…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s