fiasko.

Idag har vi varit i Tidaholm på den första av deras två-dagars tävling, Skaraborgsräjset. Tävlingen var stooor men bra arrangerad. Det gick undan på banorna trots att både jag och Boel hade sena startnummer i bägge klasserna. Den inledande hoppklassen var flytig utan några direkta svårigheter, en riktig springbana utan slalom och plattunnel. Var peppad när vi gick på plan, Klara var taggad, och inledningsvis gick det jättefint. Efter halva banan började Klara skälla och ”studsa” istället för att springa framåt och söka hinder. Fick en vägran på en böjd tunnel och ett ramhopp på däcket. Synd, annars hade vi  nog haft en ganska bra tid.

Agilitybanan var flytig och fin. Började bra men sedan kom slalom och slalomfel. Efter slalom kom platta tunnéln som jag gick förbi. Sedan sprang jag på och tänkte ösa järnet. Klara sprang förbi hinder och vi fick gå tillbaks och göra om. Buhu. Menmen, så mycket sämre kan det ju inte gå iallafall! I vinter blir det grundträning. Har någon Greg Derretts ”Foundation Training” i lättare begagnat skick är jag en ivrig spekulant!

DSC_0007

Klubbkompisarna Inger och Jenny plockade varsin pinne i hoppklass 1

DSC_0009

Klasskompisen Lisa kom förbi och hälsade på.

DSC_0010

Pudelusen pudelusar sig

DSC_0011

Premiärinvinvigde mitt tält som jag fick av uppfödar-Mona efter vår klass II-tävling för två sommrar sen. Tyckte Mona sa att det var ett litet tält, men det visade sig vara fel. Stort rejält & bra. Riktigt bra!! Uppsättningen kan snyggas till lite nästa gång kanske… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s